IN THE HEART OF GRIMAUD
Since 1962
GASTRONOMIQUE
Restaurant
KNOW-HOW
Transmission of
IN PROVENCE
An institution
And Evening dinner
Lunch
Beautiful house
The art of stunning harmony….
Here is a distinctive inn set in a backdrop of stone and light in the heart of the peaceful village of Grimaud.
First the pleasure to the eye: the bright facade dotted with ivy is a handsome sight. Inside, a warm, cheery décor redesigned by Stéphanie, the daughter of founders Yvonne and Claude., who has combined Provençal tradition and modernity and perpetuated the fine tradition of hospitality.
The cozy and comfortable lounge, a real place of relaxation arranged around the imposing fireplace, is next to the elegant dining room where the best is yet to come.
The pleasure of the taste buds having been entrusted by the master founder Claude Girard to his former second: Julien Allegre, Master Chef of France, who today declines the knowledge of his ranges and the traditional spirit of the place in a modern and yet full kitchen history.
Our menu & A la carte
The restaurant offers a gastronomic menu inspired by the flavours of the region and their seasonality.
We offer 3 menu options:
Our “Lunch
1 à la carte choice and 1 dessert of your choice
Served Thursday to Saturday at lunchtime 42€
Discovery menu: 2 à la carte choices and 1 dessert of your choice
Served for lunch and dinner 67 €
Le plus “Gourmand”: 3 à la carte choices and 1 dessert of your choice
Served only by the full table and at dinner 91€
Discovery Menu
Price: 65€ T.T.C / person
« L’Amuse Bouche du jour »
TATAKI DE THON ROUGE DE MEDITERRANEE , brunoise de mangue, de courgettes et de poivrons doux , framboises fraiches et vinaigre de framboises
LA CAILLE ROYALE FARCIE , rôtie en salmi Quail roasted in its juice
ABRICOTS , rôtis, Brousse et sorbet au romarin
Apricot , cheese and rosemary sorbet
« Plateau de Fromages en supplément de 15 € »
« Echange de desserts par le plateau de Fromages en supplément de 8€ »
Ce menu est fixe , Il peut y avoir un changement avec la carte avec supplément pour une entrée 16 € ou pour le plat 23 € ( hors homard) ou le dessert 10€
Seasonal Menu of Julien Allegre
The gourmet Menu of Julien Allegre
The Discovery Menu
Christmas Menus...
SERVED ON DECEMBER 24th & 25th
Christmas Menu
Served on December 24th & 25th
89 €
(price per personne drinks not included)
L’amuse bouche surprise
Le foie gras de canard à l’anguille fumée et pommes caramélisées
Le loup sauvage rôti aux graines de sésame grillé à la prune Ume, topinambour, crème champagne
La ballotine de volaille de Bresse à la truffe et au maïs
Choux à la poire, Crème vanille et noix de pécan
New Year's Eve
Served on December 31st only
New Year's Day Menu
Served on January 1st only
75€
(price per personne drinks not included)
L’amuse bouche surprise
Les St Jacques fraiches rôties, pommes vitelottes et sauce champagne
Le tournedos d’agneau façon Rossini , pommes Anna
Le sablé citron, ganache chocolat blanc et citron vert et ronde d’agrumes de saison
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