Beautiful house

The art of stunning harmony….

Here is a distinctive inn set in a backdrop of stone and light in the heart of the peaceful village of Grimaud.

First the pleasure to the eye: the bright facade dotted with ivy is a handsome sight. Inside, a warm, cheery décor redesigned by Stéphanie, the daughter of founders Yvonne and Claude., who has combined Provençal tradition and modernity and perpetuated the fine tradition of hospitality.

The cozy and comfortable lounge, a real place of relaxation arranged around the imposing fireplace, is next to the elegant dining room where the best is yet to come.
The pleasure of the taste buds having been entrusted by the master founder Claude Girard to his former second: Julien Allegre, Master Chef of France, who today declines the knowledge of his ranges and the traditional spirit of the place in a modern and yet full kitchen history.

Discovery Menu

Price: 65€ T.T.C / person

« L’Amuse Bouche du jour  »

TATAKI DE THON ROUGE DE MEDITERRANEE , brunoise de mangue, de courgettes et de poivrons doux , framboises fraiches et vinaigre de framboises

Tuna’s tataki, mango, zucchini, sweet peppers, raspberries, raspeberry vinager

 

LA CAILLE ROYALE FARCIE , rôtie en salmi
Quail roasted in its juice

 

ABRICOTS , rôtis, Brousse et sorbet au romarin

Apricot , cheese and rosemary sorbet

« Plateau de Fromages en supplément de 15 € »

«  Echange de desserts par le plateau de Fromages en supplément de 8€ »

Ce menu est fixe , Il peut y avoir un changement avec la carte avec supplément pour une entrée 16 € ou pour le plat 23 € ( hors homard) ou le dessert 10€

Seasonal Menu of Julien Allegre

The gourmet Menu of Julien Allegre

Holidays Menu …

SERVED ON DECEMBER 24th & 25th
85€

(price per personne drinks not included)

L’Amuse bouche surprise

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L’œuf de poule fermière frit en chapelure de truffes, blanc manger et velouté de cèpes, champignons des sous bois et noisettes

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Les St Jacques snackées, pomme Grany-smith et Cerfeuil tubéreux, sauce Champagne

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Le suprême de Volaille de Bresse braisé à la truffe , crémeux de riz, maïs frit et craquant de pata negra

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Fraîcheur de Clémentine

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Tarte aux poires pochées et rôties au miel de Provence, croquants de fruits secs

Cheese platter on demand for an extra cost of 15€

Menu preferably served for the whole table

Christmas Menu

Served on December 24th & 25th
89 €
(price per personne drinks not included)

L’amuse bouche surprise
Le foie gras de canard à l’anguille fumée et pommes caramélisées
Le loup sauvage rôti aux graines de sésame grillé à la prune Ume, topinambour, crème champagne
La ballotine de volaille de Bresse à la truffe et au maïs
Choux à la poire, Crème vanille et noix de pécan

New Year's Eve

Served on December 31st only
152€
(price per personne drinks not included)

L’huître au champagne
Le chaud-froid de homard au caviar Baëri
Le foie gras de canard à la truffe
Les St Jacques fraiches rôties, pommes vitelotte et sauce champagne
Granité de rosé et son cocktail
Le tournedos d’agneau à la truffe et pommes Anna
Le croustillant de Brillat Savarin
Le pré dessert surprise
Le finger poire au chocolat blanc

New Year's Day Menu

Served on January 1st only
75€
(price per personne drinks not included)

L’amuse bouche surprise
Les St Jacques fraiches rôties, pommes vitelottes et sauce champagne
Le tournedos d’agneau façon Rossini , pommes Anna
Le sablé citron, ganache chocolat blanc et citron vert et ronde d’agrumes de saison

Catering service

Les Santons at home

The Santons restaurant in Grimaud offers a catering service for those who wish to benefit from the Santon cuisine while remaining at home.
Besides this meal service at home, the restaurant offers its savoir-faire for receptions and private events.
For any order, delivery at home is free on cities of Grimaud, Cogolin and Garde-Freinet.
The delivery costs are 60 € for Sainte-Maxime, Saint-Tropez, Ramatuelle, Gassin, La Croix-Valmer and Cavalaire.

Holidays Menu …

SERVED ON DECEMBER 24th & 25th
85€

(price per personne drinks not included)

Foie gras Maison et brioche au beurre

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Suprême de Volaille de Bresse sauce Velours

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Concorde au chocolat noir

For any special request, please contact us.

Gift voucher

Bon cadeau les maitres cuisiniers de France

Gift sets from "Les Maîtres Cuisiniers de France"

Gift sets from "Les Maîtres Cuisiniers de France"

Contact

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Stéphanie Girard & Julien Allègre

Book by phone

+33 (0)4 94 43 21 02

Address

743, route nationale 83310 – Grimaud

Our Opening Hours

THE RESTAURANT IS OPEN FOR LUNCH FROM FRIDAY TO SUNDAY INCLUDED AND FOR DINNER FROM TUESDAY TO SUNDAY INCLUDED

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